Tak av kvalitet

Våra montörer är mycket skickliga och vet hur mycket ett tätt tak är värt. Som beställare är det viktigt att kunna lita på att våra montörer levererar.

Vår personal har stort ansvar när det gäller att få taket tätt. Vi kan stolt konstatera att vi under lång tid fått beröm när det kommer till dialogen mellan beställare och våra montörer.

Takläggare med lång yrkeserfarenhet

Annelunds Tak AB har sitt säte i Ljung i Herrljunga kommun. Vi har i företaget en lång samlad yrkeserfarenhet och bred kompetens då merparten av våra montörer innehar kompetensbevis för tätskiktsmontörer.

Vårt arbete omfattas av tätskiktsgarantier genom ett samarbete med AB Tätskiktsgarantier i Norden. Detta innebär att vår takentreprenad erbjuder dig som kund ett av marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak.

 

Solenergi

Vi på Annelunds Tak märker av en ökad efterfrågan från våra kunder att kunna leverera både tak- och solenergianläggningar och har därför valt att ingå i Soltechkoncernen. Vi har lång erfarenhet av tak och olika lösningar för dessa. Vi kommer nu öka vårt produkt- och tjänsteutbud och även erbjuda solcellsanläggningar.

Dags att byta tak?

Vi hjälper er utifrån önskemål och behov